Tre sätt att förmedla samma sak.

image

Jens är ju bortrest sen en vecka tillbaka. Jag saknar honom ofantligt, av många anledningar så klart.
Jag har insett att jag hanterar det på olika sätt beroende på vem jag pratar med.

Pratar jag med någon utom familjen så är jag klämkäck och säger att det är lugnt och att kalendern är full så jag hinner knappt känna efter.

När jag pratar med Jens själv har jag så fullt upp att berätta allt som hänt och med trött röst gnälla lite samtidigt, för att kanske få lite medömkan. Gnällig och småirriterad. Varför gör jag så?

Det jag egentligen vill är säga som det är, att jag känner mig tom och halv utan honom vid min sida, att här är tyst och kallt i min säng, att inte ha honom att skratta med, att inte kunna dela dagens glädjeämnen är urtist. Jag saknar honom men jag glädjs ju med honom att han är iväg, vad tråkig jag är som inte kan förmedla det istället. Saknar ju honom. Vill ju säga njut och ha kul men kom snart hem.
För jo det har ju gått bra, trots tusen aktiviteter och lite sjuka barn på det, och ja det har stundtals varit hetsigt men på det stora hela har det flutit på  fint. Barnen har varit fantastiskt duktiga och hjälpt till massor. Så jag måste ju bara ta mig samman när vi pratar och förmedla detta istället för trötthet för jag tror att det är det som kommer ur min mun. Trötthet.

image

Kom hem och värm mig ❤

Postat med WordPress för Android

This entry was posted in Blandat.

2 comments

Kommentera