Trulstorp

Den sista tiden har varit förvirrande, tröttsam, förväntansfull, läskig, spännande och framför allt har det varit mycket funderande.

För cirka en månad sen hittade vi på hemnet, via en vän på facebook, vad vi tror är vår drömgård. Efter att ha varit på två visningar och en massa räknande fram och tillbaka samt en väldans massa sömnlösa nätter så kom vi fram till att vi skulle lägga ett bud och idag kom vi till dagen för kontraktsskrivande, nu är det liksom nästan vårt med inflytt i mitten på augusti! Wow så spännande! Roligt men oerhört läskigt samtidigt!

Nu är vi ett steg nämre vår dröm att kunna bli självhushållande. Mycket att planera och mycket att drömma om. Mycket att ta tag i och mycket att bli lycklig i! Härligt!

trulstorp1

Jag är dock så trött efter för lite sömn, för mycket kaffe och för många tankar att jag knappt orkar ropa hurra!

Följ med här på bloggen så får du se vad som kommer att hända både invändigt och utvändigt.

Jag lovar att berätta mera vad det lider, men just nu ska jag fira med maken min, han med ett stort glas öl och jag festar till det med en Pepsi Max  😀

 

11 comments

  1. Louise says:

    Grattis igen! Å grattis till oss andra som fortfarande får ha er nära. Ska bli roligt att följa er. Häst,kor, får? Själv står det höns överst på vår lista men det verkar vara ett stort steg för de lyser ännu med sin frånvaro?

Lämna ett svar