Otacksamma

image

Vilket otacksamt folk det bor här.
Här levererar man förstklassiga måltider var och varannan dag. Färska till frukost. Fräscha på kvällen. Och det enda som händer är att folket börja skrika och gapa. Som i går, då serverade jag färsk fågelunge kl 0520, och vad fick jag för det? Skäll. Igen. De borde liksom vara mer tacksamma tycker jag.

image

Sen på kvällskvisten var det ett herrans väsen på dem igen, men då var det inte mitt fel. Flygande möss i sovrummet befattar jag mig icke med. #dum #katt var smart nog att hålla sig i hästhagen ( han leker att han är #liten #häst, *skakarpåhuvet*)
Själv kom jag inte undan utan jag försökte stilla hjälpa till att jaga ut den flygande musen. Herregud vilket liv det var på folket.

11651195_10153086445998215_366981412_n

Idag får jag och husse helt enkelt ta igen oss hela dagen. Om jag ligger på honom så stannar han nog här.

#korkad #katt

Postat med WordPress för Android

This entry was posted in Blandat.

Kommentera