Dimhöljda ängar och nya drömmar

image

Dimhöljda ängar utanför mitt köksfönster.
Här är så vackert så det nästan gör ont men bara nästan. Ont gör det även i min kropp. Träningsvärk. Men mycket är på plats tack vara underbara föräldrarna och fantastiska vänner. Jag är så bortskämd. Tack alla för både hjälp, besök och kreativa idéer ( Vissa idéer bättre än andra eller ska jag säga mer kreativa ) ?. 
Du som inte besökt oss än, vet väl att kaffemaskinen är på plats ?

Jag och maken delade på oss i natt. Han stannade kvar i huset i Forestad och jag och barnen  sover första natten här. Kan faktiskt inte påstå att jag sovit bra, nya ljud, hård madrass på golvet, ont i hela kroppen, men vad gör det när man kan vakna till en fantastisk utsikt?

Njuter nu en kopp kaffe. Idag blir det nog ett par rundor till att köra men det känns bra. Det känns som att vi har kommit så långt som vi hade tänkt.

Postat med WordPress för Android

This entry was posted in Blandat.

4 comments

Lämna ett svar