Katt med dopp

Idag tyckte matte och husse att vi kunde få gå ut. Trevligt, här är ju hur mycket som helst att utforska, bland annat så har de ett smörgåsbord (de kallar det för igenvuxet trädgårdsland) av småfåglar och möss så där har vi kalasat mest hela tiden.

Jag är ju som ni säkert förstår en betydligt modigare #katt än ##dum #katt, så jag tog utförskandet till en helt ny nivå.
Tydligen har vi en gräsmatta som inte är en gräsmatta utan en igenvuxen damm. Jag testade att kasta mig ut på den gräsmattan.

wpid-wp-1440077802038.jpg

Det gick så där. Som väl var, var det bara matte som såg mig och som tur är har hon ett litet hjärta så hon fotograferade mig bara innan mitt jättehopp och efter när jag lite lojt försökte låtsas som det inte hade hänt något.
Men oj vad blöt jag blev.

wpid-wp-1440077849222.jpg

Men snälla berätta inte detta för någon 😉

Mvh #korkad #våt #katt

Lämna ett svar