Godmorgon 2013

Idag är en ny dag. Ny månad. Nytt år. Nytt blad liksom. Gårdagen spenderades i mycket fina och mysiga vänners sällskap, 8vuxna, 8barn och världens sötaste hundvalp. God, fin och fantastisk mat och dryck. Som min egen mästerkock gjort. Han borde vara med i något matprogram.

image

Nu ligger jag här i min säng och funderar över vad 2013 ska ha med sig.
Jag funderar över bloggen. Ska jag fortsätta? Jag har iofs alltid bloggat för min egen skull men jag saknar ändå respons från de läsare jag faktiskt har. Enligt statistiken har jag ett jämt flöde av besökare men nästan inga kommentarer. Vi får se hur jag gör. Men förmodligen fortsätter jag då det liksom är min fotodagbok. Men ni får gärna kommentera mera.
Nog med gnäll.

image

Idag ska det diskas och städas undan, sova middag och ses på Ivanhoe. Jag tycker Nyårsdagen är en ganska skön dag. Tror dock jag behöver dricka lite mera vatten idag.

Lite mindre Linda

2 comments

  1. Love says:

    Hoppas verkligen att du fortsätter blogga! Härligt med både kloka tankar, allmänna funderingar, vardag och fest och fina bilder. Alla behöver se lite annat än bara sig själv och sitt hela tiden, då är det trevligt att titta in hos andra.

    Men visst kan jag förstå dig. Jag tycker själv jag får alldeles för få kommentarer i min blogg. Man vill ju ha lite respons också. Så nu gör jag vad jag kan för att ge dig något litet tack för att du delar med dig.

    God start på det nya året!

Comments are closed.