Tre barn

Tre barn och så olika men ändå så olika. Starka personligheter har de alla tre och jag kan inte säga att de är mer lika mig än sin pappa, utan de är en härlig mix av oss båda. En av deras största styrkor är att de är empatiska och omtänksamma, vilket jag är oerhört stolt över att de är . En annan sak som jag är stolt över är att de är öppensinnade och ej fördomsfulla och tycker att alla har lika värde oavsett etnicitet, kultur, sexuell läggning, funktionshinder eller att någon inte är som de är. Det kanske dina barn också är men jag har stött på barn och vuxna som inte är det och som dömer folk utan att känna personen bakom.  Jag tror att det är viktigt att berätta och prata med barnen om att alla är vi olika och lika och att vi har mer gemensamt med andra än vad vi är olika. Att lära känna någon innan man bestämmer sig för om man gillar dem eller ej liksom.

Ta bara mina barn som exempel, lika men ändå så olika. Till både sätt och utseende.

trebarn1

trebarn2 trebarn3

 

2 comments

  1. Love says:

    Tack. För att du finns och för att du förändrar världen. Jag förstår att du är mycket stolt över dina kloka och fina barn.

    Jag beundrar dig oändligt och jag är så glad att vi mötts. En vän som du önskar jag åt alla.

Comments are closed.