Maken

Idag fyller maken år, min fina man sen snart 10 år tillbaka. Tillsammans har vi varit i nästan 14 år. Häftigt. Jag är lika förälskad i honom idag som då när allt var nytt och spännande, idag är allt, inte nytt men lika spännande. Maken är en man med stort och varmt hjärta. Hjälpsam och omtänksam. Snäll som den nallebjörn han är. Livsnjutare och passionerad i det han gör.  Idag firar vi honom med paketer och blomster, fast det vi allra helst skulle behöva ge honom är tid, tid till sig själv. Så nu önskar jag mig tid till min man med väder som passar honom så han kan få göra det han uppskattar mest, en dag med fiskespöet i hand.

han

Jag letade bilder på maken, hittade liksom inte det som jag tycker speglar honom bäst i mitt album, visst finns det bilder på honom där som jag älskar och uppskattar jättemycket men de förmedlar inte riktigt vad jag ville visa idag, så därför tog jag en titt i makens blogg och hittade denna bilden från i somras när de var i väg och fiskade Hälleflundra. Det här är min man, när han mår som bäst !

This entry was posted in Blandat and tagged .

One comment

Comments are closed.