Brev från en hund

 

image

Kära husse och matte.

På detta stället är de helt galna. För det första bråkar de om vem som ska gå ut med mig vilket får till följd att jag måste gå ut ungefär varannan timme, minst. Sen tycker de att det är skumt att jag inte skiter var gång. Men hallå, hur ofta tror de att man kan liksom?

I morse väckte de mig alldeles för tidigt genom att den lilla mäniskovalpen kräkte ner hela köket så nu försvann hela min lugna förmiddag när jag skulle vila i kapp all motion de utsätter mig för. Nu är extramatte hemma och stör mig. Den lilla mäniskovalpen sover nu. Tack och lov.

Nåja jag har nog det rätt bra. Jag sover i extramattes säng. Hon säger dock att jag både snarkar och trängs. Förstår inte vad hon menar. I natt ville hon att jag skulle ligga på extrahusses plats ( han har jag inte sett till men de säger här att han kommer hem på onsdag) men hur mysigt är det? Jag vill ju ligga nära… Så jag tror inte att hon menar det egentligen utan jag kryper in under hennes täcke så fort hon somnat. Hon vill säkert ligga nära ändå.

Förresten var ska extrahusse sova när han kommer hem tror ni? Jag har ju fått hans plats nu säger extramatte. Tror ni att han ska sova i min säng då? Bäst att jag lägger alla hans saker där i då, så han förstår var han ska ligga när han kommer hem.

Vet ni, de har förresten två sådan där smådjur som de kallar för#korkad  och #dum #katt. De är verkligen korkade, de vill inte alls leka tafatt. De gillar inte alls när jag jagar dem överhuvudtaget. Konstiga djur.

Saknar er lite. Glöm inte att hämta mig.

Med vänlig hälsning

#söt #hund aka Ebba

wpid-wp-1433143315625.jpeg

2 comments

Lämna ett svar