Trädgårdsdax

image

image

image

Det blev en dag i trädgården. Om vi fått betalt för nällor, kvickrot och kirskål hade jag kunnat försörja Grekland. Men nu är det mesta grovrensat. Man ser lavendeln och rosorna igen liksom.
Borstnejlikan sprider sig nästan som ett ogräs även den, men det gör inget För den är så himla fin. Den påminner mig så mycket om min farfar. Han ”odlade” alltid massor och jag tyckte de var vackra även då.

Medan jag plockat ogräs har jag i mitt huvud börjat planera för de rabatter som finns på gården. Det finns två långa tomma? rabatter längs med huset ost-nordost läge som ska anläggas. Perenner i rosa och lila har jag i mitt huvud just nu men vi får se vad det blir lite längre fram.

Medan jag rensat så har Jens klippt häck och Elin klippt gräs. Hugge har gjort en omgång rabarbersaft. Men om det kommer det ett alldeles eget inlägg. Med andra ord har det varit full rulle och jag tror alla är lite möra i kroppen nu.

Nu har vi avslutat dagens arbete med en god middag på altanen, grillad kyckling, rotsaker och grönsaker. Mums
image

One comment

Lämna ett svar