Dagen D

Så var det då dagen kommen… Äntligen fick vi nycklarna,  till vår nya dröm.

image

Vi hade en bra dag i går. Fick kört upp en del, monterat en del och fick små men trevliga pratstunder med närmsta grannarna. Herr J som bor i huset bredvid är barnfödd på gården och jag är övertygad om att han säkert har massor av intressant historia att berätta om gården. Det ser jag framemot. För vad är vi utan historien?

Barnen var uppspelta och förväntansfulla och jag tror att de är nöjda men oj vad trötta de var när vi landade i sängen vid 23 i går.
Idag tar vi nya tag. Jag njuter en första morgonkaffe och hoppas på uppehåll…⛅☔🌞

Snart kör vi igång igen. Från klockan 10 är kaffemaskinen igång i Trulstorp. Känner du för det så kikar du förbi. Vi kommer köra fram och tillbaka med alla lådor och allt smått idag men någon är  på plats och kan erbjuda lite husesyn.

Postat med WordPress för Android

2 comments

Lämna ett svar